Workshops

“Voor vrouwen die willen groeien in werk, relaties, lichaamsbewustzijn en spiritualiteit.”

Een workshop is een prachtige manier om met jezelf aan de slag te gaan rond een bepaald thema. Voor vrouwen die willen groeien in werk, relaties, lichaamsbewustzijn en spiritualiteit bied ik de volgende workshops aan. Sommige workshops worden meerdere keren per jaar aangeboden. In de agenda zie je wanneer en hoe je je kunt opgeven. Voel je welkom op een van de dagen!

De Vrouw, de Ziel, en het MeisjeDe vrouw, de ziel en het meisje Je wilt weer vertrouwen in wat jij wilt, vertrouwen op wat jij nodig hebt. Vertrouwen in jezelf en liefde delen. Deze workshop gaat over hoe je weer heel kunt worden. Hij is voor mensen die op een zachte manier willen werken met oude littekens. Je leert pijnlijke ervaringen uit je jeugd een plek en betekenis geven. Zo bepalen ze steeds minder je doen en laten in het heden. Je leert hoe je het verleden integreert en verbinding maakt met je zelf.

Vrouw in relatie

Vrouw in Verbinding. Voor vrouwen die verlangen naar verbinding en verdieping. In een relatie kom je alles in jezelf tegen. Het is als een spiegel van je innerlijke leven. De mate waarin we naar de ander toe kunnen, kunnen vertrouwen, ons veilig voelen, zegt wat over onszelf. In de relatie worden alle oude liefdeswonden opgerakeld én kun je ze genezen. Hoe ga jij om met samen en alleen? Kun jij een ander toelaten en durf je jezelf te laten zien?

Het pad van vrouwelijke wijsheid.Vrouwelijke wijsheid Wil jij dat je levenspad zich meer vanuit je hart ontvouwt? Tijdens deze tweedaagse workshop komen we samen met een kleine groep vrouwen. In een fijne, veilige setting werken we met gevoelsoefeningen, meditatie en individuele familieopstellingen. De oefeningen die we doen spreken direct de onbewuste lagen in je zelf aan en openen de weg naar je intuïtie. In deze workshop zetten we tarot in als hulpmiddel om contact te maken met je innerlijke wijsheid. De kaarten zijn als een spiegel, een katalysator, om innerlijke (spirituele) processen op gang te brengen en helpen ze je eigen wijsheid naar boven te laten komen.

 

Wil je graag iets van een ‘daily practice’?

Als je daadwerkelijk wilt luisteren naar je hart en uit oude patronen wilt stappen, kun je daar in het dagelijks leven best een klus aan hebben. Net als bij meditatie of yoga geldt dat je er zo veel meer uit haalt als je het iedere dag toepast. Een inzicht alleen is meestal niet genoeg om het ook anders te dóen. Juist dat waarvan je wéét dat het wezenlijk is voor jou, wordt het eerst aan de kant gezet in de drukte van alledag.

Overkomt dat jou ook steeds, of wil je voor jezelf organiseren om de stilte in te gaan? Dan kun je je inschrijven voor een cursus. Je hebt dan iedere paar weken een bijeenkomst met anderen die ook de route van hun hart volgen. Met een cursus zorg je dat je jezelf op vaste tijden her-innert aan waar het voor jou over gaat, doe je een dosis inspiratie op, en kun je uitwisselen. In september 2018 gaat het jaartraject De fluisterstille stem van start.

07sep09:3012:00Jaartraject: 'De fluisterstille stem'