Tarieven

Een sessie kost 80,- en duurt een uur. Soms zijn werkgevers en/ of uitkeringsinstanties bereid een deel van de kosten voor hun rekening te nemen of kom je voor een gedeeltelijke vergoeding in aanmerking via je zorgverzekeraar.

Wanneer je niet kunt, stel ik het erg op prijs dat je je afspraak 2 werkdagen van te voren afzegt. Dan kan ik nog iemand anders inplannen. Zeg je later af, en kan ik niet meer een ander op die tijd inplannen, dan breng ik een gedeelte van de gereserveerde tijd in rekening.

Aan bedrijven worden maatwerktrajecten geboden voor individuele coaching van medewerkers. Hiervoor wordt per opdracht offerte uitgebracht.

Vergoedingen
Ik ben geregistreerd therapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen (NVPA). Veruit de meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor de individuele sessies bij therapeuten aangesloten bij deze beroepsvereniging. Er is geen verwijzing nodig en, omdat de sessies vanuit het aanvullende pakket vergoed worden, betaal je geen eigen risico. Het maakt hierbij niet uit of je een natura, restitutie of budgetpolis hebt. Echter: iedere zorgverzekeraar heeft het in het aanvullende pakket anders geregeld. Vraag daarom zelf vooraf na wat voor jou wel en niet vergoed wordt.

Klik hier voor de lijst van aanvullende polissen van zorgverzekeraars met de informatie over de vergoeding.

Als je deelneemt aan een workshop geldt daarvoor geen vergoeding door de zorgverzekeraar.

Zorgvuldig
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA  en houd me aan de beroepscode van dit instituut.